Despre Noi

BRC Gas Equipment în MOLDOVA

Compania «GazAuto Grup» SRL

1_PLA_9576

Compania Gazauto Grup SRL este distributorul oficial si reprezentant exclusiv al producătorului mondial al sistemelor de gaze, echipamente pentru autovehicule şi staţiile de alimentare (GNC) a companiei din Italia «MTM Srl BRC Gas equipment» pe teritoriul Republicii Moldova. Mai mult de 10 ani compania GazAuto Grup SRL se ocupă de livrarea echipamentelor de înaltă tehnologie.

Printr-o colaborare directă cu compania italiană «MTM Srl BRCGas Equipment», clientilor nostri sunt oferite echipament modern de cea mai înaltă calitate.

Sisteme de gaz de calitate

Toate produsele noastre sunt testate în Europa şi în Moldova, au certificatele necesare şi în conformitate cu standartele internaţionale de calitate. Confirmarea de nivelul ridicat al muncii noastre sunt pe acorduri de termen lung de cooperare

Garanţie pentru echipamentul nostru – 24 luni sau 200 000 de km.

Cu o experienţă vastă şi cunoştinţe în domeniul echipamentelor de gaze , oferim clientilor nostri suportul tehnic şi de documentare, consultaţii pentru instruirea personalului tehnic.

Cooperarea în domeniul instalaţiilor de gaze

Cu scopul de a extinde relaţiile economice şi comerciale şi de saturarea pieţei echipamentelor de calitate înaltă, invităm toţi cei interesaţi spre o cooperare productivă.

Pentru informaţii despre preţurile şi termenii de livrare puteți contacta biroul central.