Parteneri

Compania “M.T.M.” S.R.L.

 

M.T.M. S.r.l. – companie italiană de fabricaţie, cu sediul central la Cherasco (CN), proprietarul mărcii BCR Gaz Equipment-este pe piaţa echipamentului de gaz din anul 1972 şi este unul din producătorii mondiali ce fabrică piese şi echipamente pentru transferul autoturismelor pe metan şi gaz petrolier lichefiat.
În anul 2002 s-au unit companiile М.Т.М. (Italia) и IMPCO (SUA), ce a permis ca M.T.M. S.R.L. BCR Gas Equipment să devină cea mai mare companie din lume care se ocupă de combustibil alternativi. Compania are cîteva centre certificate, în care sunt testate nu doar echipamentul fabricat, da şi automobilele la care sunt instalate HBO. Kilometrajul minimal al maşinei testate este de 100.000 de km, dupa care echipamentul este disponibil în vînzare.

M.T.M. S.r.l. BRC Gas Equipment unica companie, care are centre de conversie, în care prin metoda de conveer sunt convertite autoturismele noi pentru toată Europa, în jur de 5.000 în lună. În planurile apropiate se prevede majorarea acestui număr pînă la 15.000 în lună, prin deschiderea de noi centre în Italia şi Polonia. M.T.M. S.r.l. BRC Gas Equipment colaborează cu aşa giganţi din industria auto ca Chevrolet, Kia, Hyundai, Ford, Mercedes, Jaguar, Land Rover, Subaru, Mitsubishi, Toyota, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Vaz, Gaz şi alţi mulţi producători chinezi.
Trei decenii de experienţă,cercetare constantă, noi soluţii tehnice, grija post-vînzare, suport tehnic şi pregătirea personalului asigură companiei M.T.M. S.r.l. respect şi aprobarea activităii sale atît din partea participanţilor din acest segment de piaţă, cît şi utilizatorii de sistemeBRC Gas Equipment.

Produse BRC:

Compania M.T.M. S.r.l. BRC Gas Equipment produce şi vinde o gamă completă de sisteme pentru a comuta la gaz petrolier lichefiat şi metan, capabilă de a îndeplini orice cerinţă a pieţei începînd de la cele mai simple sisteme pentru vehiculele pe benzină şi terminînd cu sisteme complexe pentru vehicolele din categoria Euro IV echipat cu diagnostice OBD.
Un moment important este controlul de sisteme de injecţie de carburant “Sequent” companiei M.T.M. S.R.L. BCR Gas Equipment-un sistem modern de injecţie a gazului, invocarea în ceea ce priveşte uşurinţa de instalare şi configurare
Produsele fabricate sub marca BCR, sunt proiectate şi dezvoltate în întregime de către societate cu ajutorul tehnologiei moderne, cum ar fi sistema CAD-3D de ultima generaţie, testate de laborator statistic şi dinamic, precum şi cabine pentru vehicole echipate cu sisteme de analiză modulară.
Toată producţia companiei M.T.M. S.R.L. BCR Gas Equipment este fabricată şi proiectată în conformitate cu standarde de calitate a Guvernului Italian UNIENISO 9001:2000, certificate în conformitate cu reglementările în vigoare (R67-01, R110 şi ISO 15500) şi întruneşte directiva CEE pe tema emisiilor poluante (Euro III şi Euro V), precum şi compatibilitatea electromagnetică.
În plus, faţă de pricipalele activităţi în domeniul sistemelor de conversie a vehicolelor la gaze, funcţionează un centru mare de montare, din care se elibirează platforme de producţie cu serie bi-fuel pentru diferite tipuri de automobile tipice pentru criteriile de calitate industriale.

Filosofia producţiei BRC:

Printre factorii determinanţi majori, care asigură companiei MTM S.R.L. BCR Equipment, dezvoltarea rapidă şi de succes, se evidenţiază alegerea strategică care a condus la integrarea întreprinderii de proiectare a sistemelor, ameliorarea şi producerea de piese împreună, necasare pentru trecerea la gaz petrolier lichefiat şi metan, în special, dispozitive de comutare şi module electronice de control al corburaţiei, care sunt deplin fabricate şi dezvoltate de companie.

Compania M.T.M. S.r.l. BRC Gas Equipment în lume:

Astfel cum gradul de conştientizare a competitivităţii pe piaţa mondială este ridicat, compania M.T.M. S.R.L. BCR Gas Equipment în ultimii ani a lansat procesul de descentralizare a facilităţilor de producţie în America de Sud.
În anul 2000, în Buenos Aires, a fost fondată BRC Argentina,care operează în domeniul de producţie, montare şi comercializare de echipamente pentru gaz maten. Iar în anul 2002 pentru cererea tot mai mare de pe piaţa braziliană a fost înfiinţată compania W MTM (în comun cu White Martius, filială braziliană Praxair), a fost construită uzina mare Manaus (Amazonia), care are 100 de angajaţi şi prezintă un element esenţial pentru consolidarea prezenţei de brand BRC Gas Equipment în America de Sud.
În anul 2003, compania MTM S.R.L. BCR Gas Equipment a aprobat un acord privind o alianţă strategică reciproc avantajoasă cu concernul american Impco, lider absolut în domeniul utilizării industriale a combustibililor gazoşi. Acest acord prevede efortul comun comercial şi tehnologic, astfel asigură partenerilor noi oportunităţi într-o piaţă globală, investiţie profitabilă şi tehnologii moderne, cu beneficii semnificative pentru ambele companii.

Cooperarea cu producătorii de automobile (OEM) :

Despre înalta calitate şi nivelul tehnologic a produselor sub marca BCR Gas Equipment, demonstrează acordurile de cooperare cu autoritate atît în Italia, cît şi în strainătate. Cu marca comercială BCR colaborează astfel de giganţi din lumea auto, ca PSA Peugeot-Citroen, Ford, Jaguar, Daimler Crysler, MAN, Volkswagen, Fiat-Tofas, Mitsubishi, Daewoo Motors, Maruti Suzuki, Dewan-Hyundai, Lada.
Compania M.T.M. S.r.l. este activ implicat în asociaţiile din categoria sa, şi anume: Consorzio Ecogas (asociaţie de antreprenopri italieni în domeniul de combustibili auto şi lubrifianţi), WLPGA (World LPG Association) şi ENGVA (European NGV Association).
Majoritatea clienţilor noştri ne contactează în timp real,folosind site-ul companiei www.brc.it . O parte importantă a site-lui nostru o ocupă informaţiile generale despre beneficiile economice şi de ecologia mediului de la utilizarea combustibilului gazos.Există o secţiune specială pentru atelierele de asamblare prin care puteţi obţine documentaţia tehnică şi de certificare, precum şi orice informaţii utile pentru instalare profesională, punerea în funcţie şi livrarea echipamentelor de înregistrare a BCR Gas Equipment. BRC Gas Equipment.

OEM cooperează:

Despre înalta calitate şi nivelul tehnologic a produselor sub marca BCR Gas Equipment, demonstrează acordurile de cooperare cu autoritate atît în Italia, cît şi în strainătate. Cu marca comercială BCR colaborează astfel de giganţi din lumea auto, ca PSA Peugeot-Citroen, Ford, Jaguar, Daimler Crysler, MAN, Volkswagen, Fiat-Tofas, Mitsubishi, Daewoo Motors, Maruti Suzuki, Dewan-Hyundai, Lada. Compania MTM S.R.L. este activ implicat în asociaţiile din categoria sa, şi anume: Consorzio Ecogas (asociaţie de antreprenopri italieni în domeniul de combustibili auto şi lubrifianţi), WLPGA (World LPG Association) şi ENGVA (European NGV Association).

Drum bun cu sistemele BRC Gas Equipment!